Noen mennesker er mer sentrale enn andre i å fôre disse økosystemene med blod, svette og tårer for at det skal vokse og blomstre - og dermed at andre skal lykkes. Disse menneskene går en ekstra mil og bruker mer av tiden og ressursene sine enn hva som kan forventes.

Årets Community Builder of the Year er Thor Richard Isaksen!

En bauta

Thor Richard Isaksen i 6AM er for mange en bauta, og har de siste årene jobbet strategisk og engasjert for å knytte økosystemet i Trondheim sammen for å gjøre oss alle sterkere og bedre. Han gjør det med klokskap og varme - og veldig mange kaffekopper.

Han har et brennede hjerte for at flere selskaper skal fortsette å være i denne byen fremfor å flytte seg sørover. Han har ledet mange store prosjekter for å bygge Trondheim som en gründervennlig by.

“Huff! Jeg skal jo ikke være nominert til den prisen.. ”
— Prisvinner Thor Richard Isaksen

Han har bygd opp Trondheims viktigste inkubator og accelator for å gi startupene de beste 6 månedene i sitt liv.

Han setter alltid andre foran seg selv, og ønsker oppriktig å koble aktører sammen for at totalsummen skal bli bedre. Når vi underrettet han om at han var en av topp tre nominerte til prisen var responsen umiddelbart:

– Huff! Jeg skal jo ikke være nominert til den prisen..

Nominert ble han - og han vant!

Tre sterke finalister

I tillegg til Thor Richard Isaksen var Sigve Søråsen og Ståle Gjersvold finalister til årets kåring.

Årets kåring var vanskelig fordi de tre nominerte på mange måter representerer hvert sitt ståsted og rolle i et økosystem. Gjennom å ha så sterke kanidater har juryen også blitt inspirert til å dele ut flere priser neste år, i flere kategorier. Nettopp fordi et økosystem trenger så mange støttespillere.

Tidligere vinnere i juryen

Årets juryen har bestått av Karianne Tung (juryleder), Jaya Thomlison, Save Asmervik og Borgar Ljosland. De tre sistnevnte har alle vunnet prisen tidligere.