Eksport­verksted

For bedrifter med internasjonale ambisjoner

Vi må samle kreftene for å nå målet om å øke Norges eksport* med 50% innen 2030.

* ekskludert olje og gass

I samarbeid med Innovasjon Norge presenterer Trondheim Tech Port ”Eksportverksted” - en gratis workshop-serie der formålet er at flere skal få til eksport!

Vi må samle kreftene for å nå målet som regjeringen har satt, nemlig at Norge skal øke eksporten utenom olje og gass med 50 prosent innen 2030.

Rammer for verkstedene

Eksportverkstedene er gratis og holdes på DIGS. Det legges opp til at verkstedene blir halvdagsarrangementer og det vil bli servert lunsj eller tilsvarende på hvert arrangement. 

På verkstedene møter du unge bedrifter i samme situasjon, noen som allerede har "greid det", pluss spennende innledere, og tilgjengelige rådgiver fra virkemiddelapparatet eller relevante bedrifter som advokater, banker og lignende. 

Eksporterer du allerede? 

Vi søker også "eksporteksperter" som kan bidra med kunnskap og erfaring, og samtidig hjelpe flere trønderske bedrifter ut i verden. Dersom du ønsker å stå på scenen med din historie så ta kontakt med oss - vi lar gjerne trønderske eksportsuksesser skinne. Dersom du ønsker å møte gründere med internasjonale ambisjoner og samtidig gi de noen tips på veien så meld deg på som eksporthjelper!

Ta kontakt for mer informasjon