Våre medlemmer og partnere
Trondheim kommune
Trondheim er Norges tredje mest folkerike kommune, og per 01.01.2022 bor det 210 496 innbyggere i Trondheim. Kommunen samarbeider tett med andre aktører for å styrke kommunens posisjon som geografisk sentrum for teknologi og innovasjon i Norge. Et eksempel er Universitetskommunen TRD3.0 som er et langsiktig og forpliktende partnerskap mellom Trondheim kommune og NTNU. Dette skal gi langsiktig tilgang på kunnskap, kompetanse og teknologi som er byggesteiner for gode og bærekraftige samfunn.
NTNU
NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Gjøvik og Ålesund. Universitetet har teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet. NTNU er universitetet som rekrutterer mest nasjonalt og har hovedansvar for høyere teknologiutdanning i Norge med 75 prosent andel masterkandidater nasjonalt.
SpareBank 1 SMN
Sparebank1 SMN er Midt-Norges ledende finanskonsern og hjelper privatpersoner og bedrifter med det meste innen bank, regnskap og eiendomsmegling. 40 % av Sparebank1 SMN eies av lokalsamfunnet og derfor deles overskuddet med Midt-Norge. Pengene skal gjøre Midt-Norge til et bedre sted å bo for alle. Banken jobber med samfunnsansvar for å redusere risiko, styrke konkurransekraften, tiltrekke seg gode kunder, investorer og dyktige ansatte, samt øke nyskapingen og bidra til å utvikle og påvirke regionen som konsernet er en del av.
Trøndelag fylkeskommune
Trøndelag fylkeskommune jobber etter visjonen «vi skaper historie». Som samfunnsutvikler er Trøndelag fylkeskommunes viktigste rolle å mobilisere til samarbeid og felles satsing for å nå ambisjonene om en livskraftig, bærekraftig og nyskapende region.
Equnior
Equinor er et internasjonalt energiselskap som har forpliktet seg til langsiktig verdiskapning i en lavkarbon-framtid. Deres formål er å omdanne naturressurser til energi for mennesker og framgang for samfunnet. Equinor har som ambisjon å være “et ledende selskap i det grønne skiftet på vei mot klimanøytralitet”.
SINTEF
SINTEF er en av Europas største uavhengige forskningsinstitutter. Siden 1950 har deres forskning skapt innovative løsninger for samfunnet og kunder over hele kloden. SINTEF er bredt og flerfaglig med internasjonalt ledende spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. Deres visjon er “teknologi for et bedre samfunn”.
Helse Midt-Norge
Helse Midt-Norge RHF har ansvar for sykehustjenester til befolkningen i Møre og Romsdal og Trøndelag. I tillegg driver de Sykehusapotekene i Midt-Norge og Hemit som er et eget helseforetak for IT-drift og -utvikling. De utvikler forbedringsprosjektet Helseplattformen som er en felles digital plattform. Den skal støtte helsepersonell i deres arbeid samt gi pasientene bedre oversikt over egne helsedata.
St. Olavs hospital
St. Olavs hospital er et universitetssykehus og eies av Helse Midt-Norge RHF. Sykehuset tilbyr pasientbehandling, opplæring av pasienter og utdanning av helsepersonell i tillegg til å ha oppgaver innen forskning og innovasjon. Ved å kontinuerlig øke kunnskapen om menneskekroppen og sykdommene som kan ramme oss, kan man gi bedre muligheter for forebygging, behandling og rehabilitering til befolkningen.
Adresseavisen
Adresseavisen utgis i Trondheim og er Norges eldste dagsavis som fremdeles utgis. Avisen dekker primært Trondheim og Trøndelag.
Innovasjon Norge
Innovasjon Norge finansierer prosjekter og hever kompetansen til bedrifter med ambisjoner om vekst og eksport. De skal bidra til nyskaping i næringslivet, bærekraftig vekst og eksport for konkurransedyktige norske bedrifter, og utvikling i distriktene. Til daglig jobber de med en rekke forskjellige oppgaver, initiativer, programmer, tiltak og arrangementer. Innovasjon Norge sitt mål er å gjøre norsk næringsliv bedre.
Bekk Consulting AS
Bekk Consulting AS (Bekk) er et norsk konsulentselskap med rundt 600 spesialister innenfor strategi, design og teknologi. Bekk leverer digital produktutvikling og rådgivning til virksomheter som har ambisiøse mål og gir dem krevende utfordringer. De tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team, evnen til å tenke annerledes og ikke minst et tett integrert samarbeid med kundens egne folk. Det gjør Bekk i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter som skaper nye muligheter for våre kunder. Trondheimskontoret har rundt 70 ansatte og ligger midt på torget.
Næringsforeningen i Trondheimsregionen
Næringsforeningen i Trondheimsregionen skal tilrettelegge for prosjekter og møteplasser mellom næringslivet generelt og deres medlemmer spesielt. Næringsforeningen har arbeidet med dette i snart 150 år for å sikre tilfredsstillende kapasitet for frakt av varer på sjø, jernbane og vei, tilgang på nok og stabil kapital, kompetanse gjennom et godt utdanningstilbud, og kamp mot nasjonale regler/lover/privilegier som hindrer handel i Trondheim.
Siva
Siva er et statlig foretak som utvikler, eier og finansierer en nasjonal infrastruktur for innovasjon og næringsutvikling bestående av inkubatorer, næringshager, katapult-sentre, innovasjonsselskaper, innovasjonssentre og industribygg. Gjennom Siva-strukturen får bedriftene nettverk, partnere, kompetanse og fasiliteter der de kan dra nytte av andres erfaringer og raskere lykkes med sin vekst og utvikling. Siva legger til rette for bærekraftig vekst i industri og næringsliv.
Engleinvestorer
11 lokale engleinvestorer er medlem hos oss:
- Tor Andresen
- Erik Haugane
- Ivar Koteng
- Marius Thorvaldsen / Kick-Ass
- Julius Maske
- Tore & Fredrik Stiles / Coperio Holding
- Harald Fredrik Ulltveit-Moe
- Fred Westerlund
Trondheimsregionen
Tett samarbeid mellom åtte kommuner skal styrke Trondheimsregionen i en nasjonal og internasjonal konkurransesituasjon. Regionen skal i framtiden hevde seg i toppen innen forskning, utdanning, næringsliv og kultur, og innen tjenester til befolkningen. Trondheimsregionen har som overordnet mål å øke regionens andel av landets verdiskaping slik at den tilsvarer vår andel av befolkningen. De har også mål om å gjøre regionen til det beste stedet å utvikle eksisterende næringsliv og å starte nye bedrifter og doble antall teknologiselskaper og ansatte i disse fra 2014 til 2025.
NTNU Studenttinget
Studenttinget NTNU (STi) er NTNUs øverste studentorgan, og består av 25 representanter fordelt på NTNUs tre studiebyer. De bestemmer hva Studenttinget, på vegne av NTNUs 42 000 studenter, skal mene om ting. Studenttinget velger også inn studenter i forskjellige råd, verv og utvalg. Alle studenter ved NTNU kan stille til valg som foregår hver høst hvor alle studenter ved NTNU har stemmerett.