Ansatte

May Britt HansenMay Britt Hansen
Daglig leder

May Britt Hansen

Daglig leder

May Britt Hansen

Line BergLine Berg
Leder Innovasjon og helse

Line Berg

Leder Innovasjon og helse

Line Berg

Line er en erfaren prosjektleder med bakgrunn fra både næringsliv, virkemiddelapparatet og utdanningssektoren. Hun har en MBA fra Spania og en Bachelorgrad i  «International Business» fra Australia og Argentina. Hun ble ansatt i Trondheim Tech Port i 2021 som leder innovasjon og infrastruktur. Line er lidenskapelig opptatt av teknologi og innovasjon fordi det er den beste måten å og gjøre livet litt bedre for flere mennesker. Hun tror at spesielt kunstig intelligens vil være viktig framover. På fritiden liker Line å gå tur og reise, og har tatt med barna på backpacking i Asia, Colombia og Amazonas. Når hun ikke går fjellturer eller reiser, inviterer hun venner og kjente på middag og fest! Frem til Line brekte håndleddet i en mopedulykke i Thailand pleide hun å starte de fleste dagene med å stå på hodet. 

Telefon
Line Berg
Espen HalmøyEspen Halmøy
Leder Investering & Vekst

Espen Halmøy

Leder Investering & Vekst

Espen Halmøy

Espen har en MBA med spesialisering innen strategi og forretningsutvikling fra NTNU. Han ble ansatt i Trondheim Tech Port i 2023, og kom da fra stillingen som seniorrådgiver i SIVA, der han blant annet jobbet med Siva sitt inkubasjonsprogram og ledet utviklingen av en nasjonal satsning på skalering. Han har derfor masse erfaring og kunnskap innen inkubasjon, skalering, barrierer - og muligheter for vekst, som han tar med seg inn i stillingen som leder for investering og vekst i Trondheim Tech Port. Espen er en teknologioptimist som har troen på at teknologi skal redde både menneskeheten, planeten og husarbeidet. Han brenner derfor for å kommersialisere bærekraftige løsninger og har investert i det meste som kan robotisere eller automatisere hverdagen. Han er også en tidsoptimist som har litt for mange prosjekter og litt for liten tid.

Telefon
Espen Halmøy
Sandra SkillingsåsSandra Skillingsås
Leder Identitet

Sandra Skillingsås

Leder Identitet

Sandra Skillingsås

Sandra er en erfaren kommunikasjonsrådgiver med en bakgrunn fra markedsføring, media og kommunikasjon på videregående skole, fotografi på folkehøgskole, seks år i Trondheim og Sør-Trøndelag Arbeiderparti, og to år fra NTNU. Hennes brede bakgrunn inkluderer også tre måneder i flyktningleir i Libanon og jobb i oppvasken på Hurtigruten. Sandra ble ansatt i Technoport (nå Trondheim Tech Port) i 2020, og ble etter omorganiseringen leder for identitet. Hennes lidenskap for teknologi og innovasjon kommer fra de mulighetene man får til å direkte redde og forbedre andre menneskers liv. Hun tror at spesielt nye energiteknologier som offshore vind og karbonfangst vil være viktig i fremtiden når Norge og resten av verden må gjennom en grønn omstilling. Sandra liker også å gjøre fritiden grønnere, og hun har nettopp realisert sin største drøm om å få sin egen hage.

Telefon
Sandra Skillingsås
Elisa CittantiElisa Cittanti
Prosjektleder

Elisa Cittanti

Prosjektleder

Elisa Cittanti

Elisa har bakgrunn fra fysioterapi med en bachelorgrad i fysioterapi, mastergrad i treningsfysiologi og tre års erfaring som fysioteraput i Italia før hun flyttet til Norge. Elisa startet sin Tech Port-reise med å jobbe frivillig og som freelancer for Technoport (nå Trondheim Tech Port) i 2017 før hun ble fast ansatt i 2019. Hun ledet planleggingen av Trondheim Tech Port-konferansen i 2022 som var en stor suksess (om vi kan si det selv). Hennes profesjonelle rollemodell er Leslie Knope fra tv-serien Parks and Recreation. I likhet med Leslie Knope er Elisa dreven i jobben sin: “Du får sjansen til å se framtiden utvikle seg i sanntid. Det er som å leve i en science fiction bok!”. Hvis Elisa skulle startet en teknologibedrift, hadde den utviklet løsninger for teleportering og hete “The Portal”. Definitivt som tatt ut av en science fiction bok! Vi håper denne nye verdenen ikke har retning, da Elisa ikke vet forskjellen på høyre og venstre.

Telefon
Elisa Cittanti
Marie H. JohansenMarie H. Johansen
Prosjektleder Trondheim Skaperfest

Marie H. Johansen

Prosjektleder Trondheim Skaperfest

Marie H. Johansen

Marie har en bred studiebakgrunn innen industriell design, realfag- og teknologientreprenørskap og en cocktail av emner innen humanistiske fag. Hun jobbet i reisebyrå som backpackingspesialist i tre år før hun begynte i Technoport (nå Trondheim Tech Port) i 2016. Så nå vet du hvem du skal spørre om du planlegger en lengre reise. Marie har lidenskap for teknologi og innovasjon fordi det er der du finner løsningene til de problemene menneskene har skapt. Hun ser opp til psykolog og design-antropolog Anna Kirah på grunn av hennes tverrfaglige menneskesentrerte tilnærming til innovasjon og design. Da Marie var liten, var drømmen hennes å bli konditor. Vi er veldig glade for at Marie valgte å jobbe med teknologi og innovasjon istedenfor, og selvfølgelig for at hun fortsetter å bake på fritiden og tar med seg deilig kaker til resten av gjengen på kontoret.

Telefon
Marie H. Johansen
Marianne Øverbø OlsenMarianne Øverbø Olsen
Prosjektleder Trondheim Tech Week

Marianne Øverbø Olsen

Prosjektleder Trondheim Tech Week

Marianne Øverbø Olsen

Marianne har en bakgrunn fra festival- og kulturledelse, med totalt ti års arbeidserfaring som blant annet frivilligansvarlig på Pstereo og daglig leder på Byscenen. Hun har jobbet i Trondheim Tech Port siden 2017 og er nå leder for arrangement og aktivitet. Marianne har eneansvaret for en tobent og en firebent gutt, og er ofte ute i siste liten. Hvis Marianne skulle ha startet sin egen tech-bedrift, skulle den derfor hete Back-to-the-future, og skulle tilby korte tidsreiser. Marianne er en en lidenskapelig Marvel-fan, og ser seg selv som lillesøsteren til Deadpool.

Telefon
Marianne Øverbø Olsen
Anette SkjegstadAnette Skjegstad
Seniorrådgiver

Anette Skjegstad

Seniorrådgiver

Anette Skjegstad

Anette har vært fast inventar på alle innovasjonsfrokostene og kjenner Trondheim Tech Port godt gjennom sin rolle som strategisk rådgiver hos Pitch, byrået hun var med å etablere, som hadde Trondheim Tech Port som en av sine første kunder.

Telefon
Anette Skjegstad
Håkon DalenHåkon Dalen
Teknisk produsent

Håkon Dalen

Teknisk produsent

Håkon Dalen

Håkon har 20 år med teknisk erfaring som lydprodusent fra livearrangementer, studioinnspilling, konserter, festivaler og konferanser - og har turnert verden rundt med HIGHASAKITE. Han begynte i Technoport (nå Trondheim Tech Port) i 2017 som teknisk produsent. Håkon drømte om å bli lydingeniør allerede da han var liten. Ettersom han digger å se ting utvikle seg, har teknologi og innovasjon alltid vært en lidenskap for han. På fritiden liker han å lage ting selv.

Telefon
Håkon Dalen
Lyana Håberg NedialkovaLyana Håberg Nedialkova
Kommunikasjons­medarbeider

Lyana Håberg Nedialkova

Kommunikasjons­medarbeider

Lyana Håberg Nedialkova

Lyana er en kommunikasjonsmedarbeider med en stor lidenskap for kreativitet, digitale illustrasjoner og grafisk design. Hun har en bachelorgrad i PR, kommunikasjon & media fra Høgskulen i Volda, med en minor degree i Brand, Design & Psychology fra Hanze University of Applied Sciences i Nederland. Lyana har også en bakgrunn fra Medier og kommunikasjon på videregående, noe som har lagt et tidlig grunnlag for hennes interesse og ferdigheter innen feltet. 

Lyana er en meget nysgjerrig person, som alltid er ute etter å lære nye ting. Fritiden går derfor som regel til å starte en ny hobby, eller lære seg nye ferdigheter - alt fra 3D-modellering til baking. Når hun skal slappe av er favorittaktivitetene å strikke, høre på lydbøker, eller drikke iskaffe - men aller helst en kombinasjon av alle tre!

Telefon
Lyana Håberg Nedialkova
Asa MallonAsa Mallon
Konsulent

Asa Mallon

Konsulent

Asa Mallon

Asa har en bakgrunn fra kommunikasjon og politikk. Han har en bachelorgrad i politikk fra University of Liverpool og fullfører for tiden en mastergrad i juss. Asa kommer fra Nord-Irland og flyttet til Trondheim i november 2021, hvor han siden har fordypet seg i teknologiverdenen, og jobber både i Trondheim Tech Port og TouchNetix AS. I Trondheim Tech Port jobber Asa som konsulent på ERA_FABRIC-prosjektet, som har som mål å koble innovasjonsaktører over hele Europa.

Når han ikke er på jobb er han styreleder i Trondheim Landhockeyklubb og følger ivrig med på sin elskede Liverpool FC.

Telefon
Asa Mallon