Sopra Steria er et ledende konsulentselskap innen teknologi, innovasjon og bærekraft, og bringer med seg en lidenskap for digital transformasjon. Med sin tilslutning til Trondheim Tech Port, viser Sopra Steria sitt engasjement som en sentral aktør i det pulserende tech-miljøet i Trondheim. 

– Trondheim Tech Port sine satsningsområder innen helse, havbruk, energi og digitalisering sammenfaller godt med prioriteringene til Sopra Steria i Trondheim, og vi gleder oss til å bidra med faglige innspill og lære av de andre medlemmene i nettverket, sier Anders Lein fra Sopra Steria.

F.v.: Anders Lein og Steinar Husa fra Sopra Steria, sammen med daglig leder May Britt Hansen i Trondheim Tech Port.

Styrker fellesskapet

Med sin ekspertise og innovative tilnærming til teknologiløsninger, vil Sopra Steria bidra til å styrke det allerede mangfoldige fellesskapet hos Trondheim Tech Port.

– Vi ønsker sammen med Trondheim Tech Port og de øvrige medlemmene i bidra til å utvikle Trondheim som en teknologihovedstad slik at vi som region er attraktive for både talenter og selskaper, sier en engasjert Lein i en pause i årsmøtet i Trondheim Tech Port.

– Med Sopra Sterias medlemskap i Trondheim Tech Port håper vi på spennende samarbeid som vil bidra til å forme fremtidens teknologi i regionen og utover. Vi ser frem til å se hvilke nye dører som åpner seg med dette spennende partnerskapet, sier daglig leder i Trondheim Tech Port May Britt Hansen.

Kort om Sopra Steria: 

  • 55.000 ansatte i 30 land, 3.300 i Norge
  • Hovedkontor i toppen av Posthuset, midt i Oslo. Finnes også i Trondheim, Stavanger, Bergen, Drammen, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad  og Hamar
  • Et solid selskap med omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023
  • En del av den europeiske Sopra Steria-gruppen med hovedkontor i Paris med en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023

Vil din bedrift også bli med på laget? 

Trondheim Tech Port har plass til mange flere rundt bordet! Dersom dette er aktuelt for din bedrift, ta kontakt med oss, så tar vi en uforpliktende prat.