Dette arrangementet er fullbooket!
Send en e-post til hei@trondheimtechport.no dersom du ønsker å stå på venteliste. Send oss gjerne også en mail dersom du ikke kan komme, så kan vi gi billetter din videre.

I høst lanserte vi Helsekartleggingen, en kartlegging av det trønderske helseinnovasjonsmiljøet. Nå har vi kartlagt energimiljøet! Resultatene og funnene blir presentert av Tormod Svorkdal fra Impello, før vi åpner for diskusjon.

Last ned rapporten her

Du møter

  • Terje Aasland / Olje- og energiminister
  • Thomas Bjørdal / Renergy
  • Tormod Svorkdal / Impello
  • Gøril Forbord / ANEO
  • Karianne Tung / Trondheim Tech Port

Velkommen tilbake til Innovasjonsfrokost på DIGS!
Dørene åpner 08:30, med servering av kaffe og frokost. Programmet starter 09:00.

Innovasjon Norge inviterer til lansering av Dealroom

Etter endt frokost og mingling gir vi kl 10:15-11:00 mikrofonen videre til Innovasjon Norge. De  vil lansere Dealroom - Norges nye teknologiske økosystemdatabase for deg som gründer, investor, bedrift eller offentlig etat. Plattformen gir fri tilgang til data på tvers av Norges økosystem av startups, investorer, bedrifter og offentlige etater. Noe som gir deg oversikt over mulige og relevante partnere, kunder og konkurrenter. På denne måten kan vi identifisere, bygge og posisjonere innovasjonsmiljøene. Dealroom er en global plattform og koblingen til resten av Europa og verden er derfor kort! Databasen er drevet av selskapet Dealroom.com - den fremste dataleverandøren på oppstarts- og teknologiske økosystemer i Europa og verden forøvrig.
> Få tilgang og les mer om tech økosystem databasen her

Innovasjonsfrokost arrangeres av Trondheim Tech Port i samarbeid med Trondheimsregionen og Næringsforeningen i Trondheimsregionen.

Trondheim Tech Port fotograferer og filmer ofte fra våre arrangementer, og du som gjest vil kunne bli avbildet. Bildene blir kun brukt i forbindelse med videre promotering av Trondheim Tech Port og det spesifikke arrangementet, og vil ikke selges videre. Ta kontakt med oss dersom du av særskilte grunner ønsker å unngå å bli avbildet, så skal vi løse dette.