Visste du at Trondheim har et gratis, engelsk kulturmagasin som deles ut i hele byen? The List har røtter fra 2014, og er et viktig tilbud i en by som syder av internasjonale innbyggere. Tidligere har enkeltvise utgaver hatt teknologifokus, men i år vil hver eneste utgave ha minst 7 sider teknologirelatert innhold - som seg hør og bør i en teknologihovedstad!

Synliggjør teknologihovedstaden til et større publikum

Daglig leder i Trondheim Tech Port, Karianne Tung er veldig fornøyd med det nye samarbeidet.

– En av kjerneoppgavene til Trondheim Tech Port er å synliggjøre Teknologihovedstaden og alt det fantastiske som skjer i byen og regionen innen teknologi og innovasjon. Samarbeide med The List er et viktig tiltak for oss i å nå enda flere av befolkningen, og profilen deres passer oss veldig bra, sier Tung entusiastisk.

Mange av de internasjonale innbyggerne i Trondheim jobber gjerne nettopp i teknologibedrifter, eller innen forskning, eller studerer innenfor det samme. Derfor er en teknologiseksjon i The List både relevant og interessant.

En av kjerneoppgavene til Trondheim Tech Port er å synliggjøre Teknologihovedstaden og alt det fantastiske som skjer i byen
Karianne Tung, daglig leder i Trondheim Tech Port

– Vi i The List er kjempeglade for partnerskapet med Trondheim Tech Port. Det lar oss grave dypere i en utrolig viktig del av Trondheims identitet, og gi leserne våre innblikk i de spennende tingene som skjer rundt dem, sier The List-redaktør Már Másson Maack.

Her finner du The List

The List gis ut fire ganger i år. Årets første utgave er i hyller rundt omkring i Trondheim allerede. Du finner dem for eksempel på DIGS, Torget, Olavshallen, togstasjonen og NTNUs campus på Gløshaugen og Dragvoll - og på kontoret vårt! Magasinet er gratis, og bare å plukke med seg. I tillegg vil de ligge framme under Trondheim Tech Port-konferansen Bridging the Gap 20. mars.