På denne Innovasjonsfrokosten vil NorwAI ved NTNU presenterer de første, norske språkmodellene som gjøres åpent tilgjengelig for innovatører, selskaper og offentlige etater. Disse kan fritt benyttes til kommersielle og andre formål uten opphavsrettsbegrensninger i stedet for å gjøre oss avhengige av utenlandsk teknologi.

Møt eksperter og aktører som allerede samarbeider med NorwAI om de nye språkmodellene NorLLM, og speed-date med de fremste forskerne på AI-teknologi i Norge!

Du møter:

  • Jon Atle Gulla / NorwAI
  • Simen Eide / Schibsted ASA
  • Christian Langvatn / Sticos
  • Åse Wetås / Språkrådet

Dørene åpner 08:30, med servering av kaffe og frokost. Programmet starter 09:00 og varer til 10:00. Du er velkommen til å bli igjen og mingle videre etterpå.

Innovasjonsfrokost arrangeres av Trondheim Tech Port i samarbeid med Trondheimsregionen og Næringsforeningen i Trondheimsregionen.

Trondheim Tech Port fotograferer og filmer ofte fra våre arrangementer, og du som gjest vil kunne bli avbildet. Bildene blir kun brukt i forbindelse med videre promotering av Trondheim Tech Port og det spesifikke arrangementet, og vil ikke selges videre. Ta kontakt med oss dersom du av særskilte grunner ønsker å unngå å bli avbildet, så skal vi løse dette.