Trondheim Tech Port har i samarbeid med et bredt partnerskap fra ulike sektorer gjennomført en kartlegging av havteknologi-miljøene og bedriftene i Trøndelag for å utforske eksisterende ressurser og muligheter.

På denne innovasjonsfrokosten vil panelet dele innsikter fra kartleggingsprosessen og dykke dypere inn i potensialet for å styrke havteknologi-næringen.

Du møter:

  • Frederik Drageset, Impello
  • Christian Gabrielsen, Blueye Robotics
  • Siri Carson, NTNU Oceans
  • Vidar Myhre, Spillfree

Dørene åpner 08:30, med servering av kaffe og frokost. Programmet starter 09:00 og varer til 10:00. Du er velkommen til å bli igjen og mingle videre etterpå.

Innovasjonsfrokost arrangeres av Trondheim Tech Port i samarbeid med Trondheimsregionen og Næringsforeningen i Trondheimsregionen.

Trondheim Tech Port fotograferer og filmer ofte fra våre arrangementer, og du som gjest vil kunne bli avbildet. Bildene blir kun brukt i forbindelse med videre promotering av Trondheim Tech Port og det spesifikke arrangementet, og vil ikke selges videre. Ta kontakt med oss dersom du av særskilte grunner ønsker å unngå å bli avbildet, så skal vi løse dette.