Alt med utgangspunkt fra det som er Norges teknologihovedstad - Trondheim. En trykk-koker av studenter, forskere, gründere, teknologiselskap og et innovativt næringsliv hvor det bobler av liv og kunnskap. Og "alle" var til stede i Olavshallen på mandag! 

Vi har et unikt fortrinn, og dagen i dag viser mulighetene og den jobben som allerede gjøres. Det gjør meg optimistisk - selv om verden er mørkere enn på lenge.
– Karianne Tung, daglig leder i Trondheim Tech Port

Optimisme i en alvorstung verden

Verden rundt oss er tynget av alvor, og dager som dette er viktigere enn noen gang. Mens Ukraina-krigen raser videre, klimakrisen fortsetter og land etter land blir mer polariserte, var det deilig å samles og fokusere på løsningene og hvordan vi kommer oss dit. Og ikke minst var det deilig å se de engasjerte samtalene i pausene, all nettverkingen og de nye samarbeidene som oppsto mellom sesjonene.

Vi håper dere tar vare på de nye kontaktene deres, og pleier de potensielle samarbeidene. Verdens problemer kan ikke løses av enkeltspillere alene, og én pluss én er alltid mer enn to! 

Se de første bildene fra konferansen nederst. Kanskje du ser noen du kjenner? 

Var det en innledning du likte spesielt godt? Opptakene fra sesjonene vil bli publisert snart - stay tuned! Dersom du er redd for å gå glipp av dem kan du melde deg på vårt nyhetsbrev, så får du dem direkte i din innboks.