Dersom du er mellom 18 og 30 år og har et talent innen kunst og kultur, idrett eller gründerskap, oppfordres du til å søke om SpareBank 1 SMN talentstipend. Det blir fordelt to millioner kroner til 40 unge talenter innenfor disse kategoriene, noe som betyr at hver mottaker vil få 50.000 kroner!

- Dette stipendet er av stor betydning for regionens utvikling. Det er avgjørende å ha modige ungdommer som tør å lede an, vise vei og inspirere andre. Talentstipendet spiller en viktig rolle ved å bidra til at unge talenter kan realisere sine drømmer og mål, forteller Eira Lien Klungerbo, områdeansvarlig for samfunnsutbytte i SpareBank 1 SMN.

Årets søknadsfrist er 15. februar 2024, og SpareBank 1 SMN søker etter talenter innen kategoriene kunst og kultur, gründerskap og idrett, som ønsker å gjøre en forskjell og bidra positivt til regionen.

Du kan finne mer informasjon om SpareBank 1 SMNs talentstipend her.

Hva ser juryen etter?

Juryen søker etter talenter som banken kan støtte og heie på. De ønsker å identifisere enkeltpersoner som har potensial til å bidra ekstraordinært til oppbygging, utvikling og inspirasjon i lokalsamfunnene i hele Midt-Norge.

Juryen leter etter deg som er i utvikling, og som de tror vil blomstre fullt ut med riktig støtte, innsats og motivasjon. De ønsker å gi unge talenter en plattform for videre vekst, og understreker at stipendet kan være en verdifull støtte i talentutviklingen.

Søk på SpareBank 1 SMNs talentstipend her!