Jeg gleder meg utrolig masse til å jobbe med den kompetanserike staben i Trondheim Tech Port.
- May Britt Hansen

Hansen har spilt en sentral rolle i å styrke Trondheims posisjon som en ledende matregion. Både som prosjektleder Bocuse d'Or Europe, og som prosjektleder for European Region of Gastronomy Trondheim, har hun vist en imponerende evne til å initiere og lede prosjekter som involverer hele det lokale samfunnet. 

Med den erfaringen hun bringer med seg, er vi overbevist om at hun vil være en viktig faktor i vårt arbeid med å styrke Trondheim som Teknologihovedstaden. Fra midten av mai ser vi frem til å ønske henne velkommen til Trondheim Tech Port-teamet! 

- Jeg gleder meg utrolig masse til å jobbe med den kompetanserike staben i Trondheim Tech Port, for å øke innovasjonskraften til det beste for alle medlemmer, samarbeidspartner og Teknologihovedstaden Trondheim. Jeg brenner for utviklingsarbeid, ledelse, samarbeid og nettverksbygging noe jeg tar med meg inn i rollen som daglig leder i foreningen, forteller May Britt Hansen.

En verdiful tilvekst til foreningen

Styreleder Tor Ulleberg sammen med May Britt Hansen. Foto: Lyana Håberg Nedialkova, Trondheim Tech Port

Tor Ulleberg, styreleder i Trondheim Tech Port, uttrykker stor glede over å ønske May Britt Hansen velkommen som en verdifull tilvekst til foreningen. 

- May Britt har lang erfaring fra ledelse, prosjektledelse, utviklingsarbeid, salg og markedsføring. Hun har ledet og initiert aktiviteter opp mot mange ulike profesjoner og aktører for å skape vekst og utvikling for den enkelte aktør, by og region, nasjonalt og internasjonalt. Jeg gleder meg til å få May Britt som leder av Trondheim Tech Port og er helt sikker på at dette blir veldig bra både for medlemmene og de ansatte, forteller Tor Ulleberg. 

Vi gleder oss til å få May Britt Hansen med på laget!

Fra venstre: Line Berg, Lars Reyes-Gjølme, Sandra Skillingsås, Marie H. Johansen, Elisa Cittanti, May Britt Hansen, Espen Halmøy, Lyana Håberg Nedialkova, Tor Ulleberg, Marianne Øverbø Olsen. Ikke til stede: Håkon Dalen og Asa Mallon. Foto: Trondheim Tech Port