Vi starter høsten med et nettverksmøte «hjemme hos» Sandvik Coromant Trondheim - en industribedrift som utvikler, produserer og leverer vibrasjonsdempende verktøy. Disse benyttes i produksjon av komponenter til alt fra SpaceX, oljeindustrien og OL-fakler!

Sandvik Coromant Trondheim har en historie som går helt tilbake til 1897 og etableringen av Trondhjems Traadspigerfabrik. Bli med å høre Håvard Buhaug (Site Manager), Anders Digernes (R&D Manager, Machine Integration) og Arne Martin Nordmark (R&D Manager, Damped Solutions), fortelle om hvordan deres historie er et godt eksempel hvor viktig det er å ivareta de gode ideene, og hvordan man bidrar til dette gjennom å etablere strukturer og en kultur som bereder grunnen for innovasjon.

Sandvik Coromant serverer kaffe og frokost fra klokken 08:00. Program med presentasjoner og samtaler starter kl. 08:30 og varer til kl. 10:00. 

Velkommen til Trondheim Tech Ports Innovasjonsnettverk! 

Innovasjonsnettverket er et gratis og eksklusivt tilbud til Trondheim Tech Ports medlemmer. Vi ønsker å tilby deg som medlem en arena hvor man deler og utvikler ny kunnskap, drøfter aktuelle problemstillinger og finner nye muligheter for samarbeid.

Dersom du lurer på noe angående arrangementet, ta kontakt med Espen Halmøy på espen.halmoy@trondheimtechport.no

Dette arrangementet er kun for medlemmer av Trondheim Tech Port. Representanter fra medlemsbedriftene har mottatt en e-post med link til billettene. Ta kontakt dersom du ikke får tak i denne.

Trondheim Tech Port fotograferer og filmer ofte fra våre arrangementer, og du som gjest vil kunne bli avbildet. Bildene blir kun brukt i forbindelse med videre promotering av Trondheim Tech Port og det spesifikke arrangementet, og vil ikke selges videre. Ta kontakt med oss dersom du av særskilte grunner ønsker å unngå å bli avbildet, så skal vi løse dette.