Dette arrangementet er fullbooket!📝
Dersom du ikke har mulighet til å komme likevel, er det noen som gjerne vil ha billetten din! Send en e-post til arrangement@trondheimtechport.no om du vil frigi billetten din.

Trender i helsevesenet de neste ti år er forventet å være heldigital førstelinje, digitale assistenter, diagnose og behandling som smelter sammen, overvåkning av egen helse, utstyr som forbedrer seg selv og skreddersydd forebygging. 

På denne Innovasjonsfrokosten får du høre mer om utfordringene i helsesektoren fremover og muligheter det gir ny teknologi 

Du møter: 

  • Gunnar Bovim, leder av Helsepersonellkommisjonen
  • Kerstin Bach, professor på NTNU
  • Ulrik Juul Rokkedal Therkildsen, CEO & Partner i Human Bytes
  • Alf Egil Edvardsen, CEO i Mia Health
  • Karianne Tung, Trondheim Tech Port

Dørene åpner kl. 08:30, med servering av kaffe og frokost. Programmet starter kl. 09:00 og varer til 10:00. Du er hjertelig velkommen til å bli igjen og mingle videre etter arrangementet.

---

Innovasjonsfrokostene arrangeres av Trondheim Tech Port i samarbeid med Trondheimsregionen og Næringsforeningen i Trondheimsregionen.

Trondheim Tech Port fotograferer og filmer ofte fra våre arrangementer, og du som gjest vil kunne bli avbildet. Bildene blir kun brukt i forbindelse med videre promotering av Trondheim Tech Port og det spesifikke arrangementet, og vil ikke selges videre. Ta kontakt med oss dersom du av særskilte grunner ønsker å unngå å bli avbildet, så skal vi løse dette.