Hvert år får 38.000 nordmenn kreft, mer enn 10.000 av disse med dødelig utfall. Med en aldrende befolkning er det flere og flere som får diagnosen, samtidig som ressursene i helsevesenet blir mer og mer presset.

Kunstig intelligens kan blant annet bidra til tidligere diagnosering av kreftsvulster, noe som øker overlevelsesraten betraktelig. I tillegg kan det redusere antallet radiologer som leter med lupe i røntgen-bildene. Hvilke andre bruksområder har kunstig intelligens i kampen mot sykdommen?

Og er det rett og slett KI som blir kuren mot kreft?

Du møter: 

Dørene åpner kl. 08:30, med servering av kaffe og frokost. Programmet starter kl. 09:00 og varer til 10:00. Du er hjertelig velkommen til å bli igjen og mingle videre etter arrangementet.

Innovasjonsfrokostene arrangeres av Trondheim Tech Port i samarbeid med Trondheimsregionen og Næringsforeningen i Trondheimsregionen.

Trondheim Tech Port fotograferer og filmer ofte fra våre arrangementer, og du som gjest vil kunne bli avbildet. Bildene blir kun brukt i forbindelse med videre promotering av Trondheim Tech Port og det spesifikke arrangementet, og vil ikke selges videre. Ta kontakt med oss dersom du av særskilte grunner ønsker å unngå å bli avbildet, så skal vi løse dette.