Dette arrangementet er fullbooket!📝
Dersom du ikke har mulighet til å komme likevel, er det noen som gjerne vil ha billetten din! Send en e-post til arrangement@trondheimtechport.no om du vil frigi billetten din.

Kunstig intelligens og spillteknologi er på full fart inn i medieverden og kan revolusjonere måten vi oppfatter virkeligheten og nyheter på. Som store mediehus må Adresseavisen og NRK operere i en ny verden. Hvordan skal de klare å følge utviklingen uten at maskiner tar over helt for mennesker?

Akkurat nå jobber landets kraftigste datamaskin med å utvikle Norges egen ChatGPT - her i Trondheim. Vi har et strålende fagmiljø, et senter for forskningsdrevet innovasjon nettopp på kunstig intelligens, og flere nye startups som kan bidra på reisen. Alt ligger til rette for at Trondheim kan ta en viktig plass i dette eventyret. 

NB: Vi gjør oppmerksomme på at Inga Strümke har blitt forhindret i å delta, men vi har fått tak i en fantastisk erstatter i NTNUs Letizia Jaccheri!

Du møter: 

  • Letizia Jaccheri, NTNU
  • Christer Johnsen, Adresseavisen
  • Eivind Undrum Jacobsen, NRK
  • Jon Atle Gulla, NorwAI
  • Martin Sivertsen, Breach VR
  • Karianne Tung, Trondheim Tech Port

Dørene åpner kl. 08:30, med servering av kaffe og frokost. Programmet starter kl. 09:00 og varer til 10:00. Du er hjertelig velkommen til å bli igjen og mingle videre etter arrangementet.

Innovasjonsfrokostene arrangeres av Trondheim Tech Port i samarbeid med Trondheimsregionen og Næringsforeningen i Trondheimsregionen.

Trondheim Tech Port fotograferer og filmer ofte fra våre arrangementer, og du som gjest vil kunne bli avbildet. Bildene blir kun brukt i forbindelse med videre promotering av Trondheim Tech Port og det spesifikke arrangementet, og vil ikke selges videre. Ta kontakt med oss dersom du av særskilte grunner ønsker å unngå å bli avbildet, så skal vi løse dette.