Kvelden byr på underholdning, konkurranser, informasjon, nettverksbygging og inspirerende øyeblikk. Det er en unik sjanse for deltakerne til å utforske det livlige gründermiljøet i Trondheim.

"En uforglemmelig kveld!"
-  Nicolai T. Sivesind, Trondheim Startup Gathering 2024.

- Konseptet ble først testet i liten skala i 2022, og nå er det tilbake med mye større kanoner og masse mer krutt. Gjennom svært god støtte fra våre hovedpartnere StartupTRD og Sparebank 1 SMN, stiller vi i med et ambisiøst program på Havet Arena den 29. februar, og vi ønsker veldig gjerne å ha deg med på en kveld som kommer til å bli noe helt utenom det vanlige, forteller Nicolai T. Sivesind, leder for Trondheim Startup Gathering 2024.

Ønsker å tilby en uformell møteplass for startups

Årets konferansier er ingen ringere enn mannen bak låta “Mango IPA”, Petter Haga / Slam Dunk. Han skal lede oss gjennom kvelden og flette inn sin egen inspirerende historie mellom programmets hovedpunkter før han til slutt starter afterpartyet ved å opptre noen av sine egne sanger!

Fra venstre: Joachim Overå, Pernille Marie Hodnungseth, Nicolai Thorer Sivesind, Richard Solvang Grova / Trondheim Startup Gathering. Foto: Lyana Håberg Nedialkova / Trondheim Tech Port


- Målet er å tilby en litt mer uformell og leken møteplass for startups og investorer i hele Trøndelag gjennom en kveld med inspirerende og informative talks, underholdning, mingling og networking, stands, pitchekonkurranse, afterparty med konsert, egen Startup IPA og mye annet. Gjennom dette eventet ønsker vi å bidra til økt satsing, virksomhet og partnerskap innad i Trondheims Startup-miljø, sier Nicolai T. Sivesind, leder for Trondheim Startup Gathering 2024

Det blir ikke noe Startup Gathering uten Startups. Derfor ønsker Trondheim Startup Gathering  deg hjertelig velkommen til å bli med å gjøre dette eventet til både en megasuksess og en uforglemmelig kveld!

Kjøp billetter her!