I Norge er helseindustrien en av de mest gründerintensive sektorene, og det har vært en betydelig økning i eksport og vekst blant norske helseteknologibedrifter. Med tungvektere som NTNU, St. Olavs Hospital og SINTEF i Trøndelag, besitter regionen nøkkelkomponentene for å utvikle og produsere avansert helseteknologi. 

Spørsmålet som reiser seg er derfor: Har Trøndelag det som skal til for å øke helseteknologisk produksjon?

Vi blir kjent med både oppstartsselskap, og selskap med sertifisering for produksjon av helseteknologi, samtidig som vi får et innblikk i forskningen som ligger bak. 

Du møter:

  • Julie Benum / NORBIT ASA
  • Magne Gudmundsen / Cimon Medical
  • Mats Hetling / Nordiq Products AS
  • Nicolai Austad / reStatus
  • Kjetil Blokkum / Inission Løkken AS

Dørene åpner 08:30, med servering av kaffe og frokost. Programmet starter 09:00 og varer til 10:00. Du er velkommen til å bli igjen og mingle videre etterpå.

Innovasjonsfrokost arrangeres av Trondheim Tech Port i samarbeid med Trondheimsregionen og Næringsforeningen i Trondheimsregionen.

Trondheim Tech Port fotograferer og filmer ofte fra våre arrangementer, og du som gjest vil kunne bli avbildet. Bildene blir kun brukt i forbindelse med videre promotering av Trondheim Tech Port og det spesifikke arrangementet, og vil ikke selges videre. Ta kontakt med oss dersom du av særskilte grunner ønsker å unngå å bli avbildet, så skal vi løse dette.