Trondheim Tech Port inviterer til et frokostmøte der vi deler tanker og ideer om effektiv kommunikasjon og inspirerende innhold i Kunnskapsaksen. Vi retter særlig oppmerksomhet mot Innovasjonsdistrikt Elgeseter gate. Dette møtet er åpent for alle i eiendomssektoren, næringslivet, medlemmer av Trondheim Tech Port, offentlig sektor, akademikere, forskere og studenter. Det blir en uformell setting hvor vi håper å skape en atmosfære for å dele tanker og erfaringer.

Vi ser frem til å ha deg med!

NB: Adressen for frokostmøtet er KLPs kantine i Abels gt. 5 (bak Slabberas Teknobyen). 

Vi har satt sammen et spennende faglig program fra kl. 8:30 til 10, hvor vi vil utforske Innovasjonsdistriktets strategiske mål: felles identitet, riktig aktørmiks i økosystemet og deling av relevant informasjon. 

Du møter:

  • Nina Steen og Lars Reyes-Gjølme / Trondheim Tech Port
  • Ruth Hege Falch Havdal / KLP Eiendom
  • Camilla Jørås Larsen og Reidar Milan Hegle / Innovasjon Norge
  • Gunn Ingeborg Stø / Sit Labs
  • Petter Støa / SINTEF

Dørene åpner kl. 08:00, med servering av kaffe og frokost. Programmet starter kl. 08:30 og varer til 10:00. Du er hjertelig velkommen til å bli igjen og mingle videre etter arrangementet. 

Bli med oss for ny innsikt, verdifulle kontakter, og vær en del av utviklingen i Innovasjonsdistrikt Elgeseter!

Trondheim Tech Port fotograferer og filmer ofte fra våre arrangementer, og du som gjest vil kunne bli avbildet. Bildene blir kun brukt i forbindelse med videre promotering av Trondheim Tech Port og det spesifikke arrangementet, og vil ikke selges videre. Ta kontakt med oss dersom du av særskilte grunner ønsker å unngå å bli avbildet, så skal vi løse dette.