I samarbeid med Innovasjon Norge presenterer Trondheim Tech Port "Eksportverksted" - en workshop-serie der formålet er at flere skal få til eksport! Vi må samle kreftene for å nå målet som regjeringen har satt, nemlig at Norge skal øke eksporten utenom olje og gass med 50 prosent innen 2030.

I tredje eksportverksted samarbeider vi tett med Innovasjon Norge for gi å innsikt i blant annet deres Kompetansesenter og The Explorer slik at de som ønsker å satse internasjonalt kan utnytte Innovasjon Norge bedre til nettopp dette. Det vil også arrangeres møtemaraton mellom eksporthjelpere og eksportkandidater.

I løpet av verkstedsserien møter du bedrifter som "har fått det til" og som er villige til å dele sin eksporthistorie for at flere skal oppnå suksess med eksport. I tillegg vil det være eksportrådgivere og andre eksporteksperter som vil bistå deg og din bedrift med innspill.

Vi oppfordrer deltakerne til å møte forberedt til å dele sine eksportmål og tilhørende behov for måloppnåelse.

Trondheim Tech Port fotograferer og filmer ofte fra våre arrangementer, og du som gjest vil kunne bli avbildet. Bildene blir kun brukt i forbindelse med videre promotering av Trondheim Tech Port og det spesifikke arrangementet, og vil ikke selges videre. Ta kontakt med oss dersom du av særskilte grunner ønsker å unngå å bli avbildet, så skal vi løse dette.